Nosrat & Mirjam
Natuur & Kunsteducatie

Als stel werkten we af en toe samen binnen de Kunst & Natuur educatie. Zo beheren we samen een stukje land in Broek in Waterland waar we elk jaar een schooltuin creëren en biologisch tuinieren met kinderen van de dorpsschool uit groep 6.

Onze samenwerking blijkt steeds meer een succes en steeds vaker mixen wij Kunst & Natuur en onze achtergronden samen.

Onze workshops en trainingen hebben een hoog uit je hoofd in je hart gehalte. We zien jong en oud genieten van onze workshops, geïnspireerd raken en helemaal in het nu komen en dat is precies wat we beogen. Zo maken wij de wereld een beetje mooier.

Wat kan je van ons verwachten;

Natuuractiviteiten met een kunstzinnige twist of Kunstactiviteiten met een natuurlijke twist. We bedenken projecten, (les) programma’s of workshops op maat, net wat er gevraagd of nodig is

Wij werken alleen met natuurlijke materialen en zoveel mogelijk met duurzame technieken en bij voorkeur biologisch en plantaardig.

Voorbeelden van activiteiten;

die wij voor opdrachtgevers (groot of klein) hebben georganiseerd zijn; plantafdrukken met natuurlijke verf, wildpluk wandelingen en koken op duurzaam vuur of zon energie, animatie maken in een zelfgemaakte zoo troop, koffie & thee ceremonies klaargemaakt op zand, de 7 smaken parade (proef de 7 smaken van lokale producten duurzaam klaargemaakt), natuurlijke pennen maken met natuurlijke inkt en kalligraferen, verven met bloemblaadjes, zeep maken en nog veel meer.

Een speciaal verzoek of vraag, wij bedenken iets om een geslaagde dag te maken. Mirjam & Nosrat in het kort; werk op maat, sfeerbepalend en betrouwbaar.

"You must be the change you wish to see in the world"

-- Mahatma Ghandi