Referenties

"Mirjam is een autodidactische kunstenaar met oog voor details en liefde voor de natuur. Haar sieraden verbinden het romantische verleden met de realiteit van nu. Met haar workshops brengt Mirjam haar passie voor natuur en romantiek over aan de nieuwe generatie kinderen"

-- Nosrat Mansouri Gilani, kunstenaar

"Mirjam is een gedreven vrouw met hart voor haar vak. Bovendien weet Mirjam een prettige sfeer te creƫren waarbinnen ze de ruimte biedt voor ontdekken en ervaren. Ik ervaar Mirjam als authentiek en integer. In haar presentatie weet ze van de meest eenvoudige dingen iets bijzonders te maken."

-- Manon de Nijs, Blue Spring media

"Mirjam is een ervaren vakvrouw in de omgang met kinderen en volwassenen en in het organiseren, begeleiden en ontwikkelen van activiteiten op maat voor verschillende doelgroepen. Ik heb Mirjam aan het werk gezien met kleuters, kinderen van het speciaal onderwijs, pubers, speeltuinleiders, z.z.p.'ers, multiculturele vrouwengroepen etc. Met haar rustige en bevlogen uitstraling weet ze op respectvolle manier met al deze verschillende groepen om te gaan. Naast het omgaan met verschillende doelgroepen is Mirjam ook zeer geschikt om andere mensen in het werkveld te trainen. Themagebieden: Koken, Dieren, Natuur, Bloemen, tuinieren, Creatief, beeldend, sieraden en meer... Mirjam in 't kort: creatief, betrouwbaar, inspirerend, sfeerbepalend"

-- Lineke van Opzeeland, Adviseur Afdeling Natuur & Milieu-Educatie bij Stadsdeel Amsterdam Noord